Wednesday, January 16, 2008

Bad, bed, who's bad-der?


Hari ni, badan aku sakit-sakit. Macam nak putus urat-urat kentut aku ni. Muscles aku macam terabak-rabak kena koyak. Kelengkang aku ni macam diregang-regang. Ada juga otot aku yang tegang-tegang, tapi tegang pun bila dah sampai di rumah laa.. hehehehe

Dah lama aku tak buat benda ni...

Sampai berlari-lari aku dibuatnya. Sampai terlompat-lompat aku dibuatnya. Sampai terhenjut-henjut aku dibuatnya. Sampai tertonggek-tonggek aku dibuatnya...

Semalam, banyak air yang keluar. Meleleh-leleh, menitik-nitik...

Tapi aku suka, walaupun dah lama aku tak buat. Minggu depan, aku nak buat lagi. Lebih rigorous, lebih vigorous dan lebih rakus lagi. Mesti dah tak sakit lagi...

Memang jahat permainan badminton ni....

Teman sepermainan aku kata, aku kena banyak buat latihan pergerakan ponggong, nak ambil drop shots. Aku nak kena banyak tengok DVD senamrobek itu, yang itu tu... yang banyak pergerakan ponggong tu...


______________________

Cerita pasal kesihatan ni...
Dulu-dulu, pil-pil yang dibekalkan di hospital atau klinik kerajaan seperti paracetamol, ada printed 'K.K.' pada permukaan ubat itu. Sekarang, sudah tiada lagi, agaknya. Kalau sekarang masih ada lagi, mesti Kementerian Kesihatan (K.K.) cadangkan untuk diEnglishkan jadi M.O.H.

Lepas keluar DVD itu, yang itu tu... K.K. membawa banyak maknanya. K.K. boleh jadi K*t# K#r@s. K.K. juga boleh jadi K*ngk#k K$@t.

Memang jahat lagi permainan bedwithministerton itu...


==
@ = a ; # = e ; * = o ; $ = u


5 comments:

joQ said...

Badan sihat minda cergas! C u in office.

Brother Lans said...

Rul aslkum...sihat?mestilah kan dah keluar peluh bermangkuk2 main badminton. You sounded a'lil bit 'filthy' kat celah2 situ tapi lucu LOL

sity29 said...

beb.. i think u look sexy in those pose!!
muahahaha

pleaseeeeeeeeeeeee put up more pics yang mcm itew!!

weii jom lunch sok!!
aku meeting daaaaaaaaaaaa

OmbakHijau said...

buddy..kaki nampak bulu daa...hehee ni lembaga penapisan filem negara kalau dapat ni musti kena gam.. hhahahaha.

bila mau turun lagi? ada berani ka?

deOughtred said...

joq,
kalau tak bersenam, jawabnya c u when i c u in icu... hahahah

brother lans.
salam... celah? celah mana? awwww... lain kali amik gambar, kena kepit lee... hahahah

sity29,
seksi? gambar yang lebih seksi pun ada... sanggup ke? mak tak rela!! esok jom jom, bawak sekali draft kerja tag yang aku suruh buat tu.. hahahah...

ombakhijau,
bulu jarang-jarang tipis-tipis pun nampak ke? hahaha... mau turun lagi? tengok bulu kaki laaa... hahahah jom jom!

Related Posts with Thumbnails