Thursday, January 17, 2008

Aku nak tutup blog


Semalam, aku down gila... bukan mereng, down macam world's closing in on me. Macam dah takde masa depan. Macam tak ke mana dah aku ni. Memang boring! Aku tengok blog aku pun macam takde nafsu, macam takde faedahnya, macam nak privatekan je, macam nak tutup je...

Aku nak tutup blog lah, yang aku fikirkan mula-mula.

Nasib baik secretary ex-boss aku datang makan tengahari sama-sama. Tengok dia, up sikit aku jadinya, emotionally, mentally (and physically?!). Masuk ofis semula, segala yang up, jadi down balik, kendur, lembek... sampai aku keluar... dari ofis lah... ingat keluar apa? lembek mana boleh keluar?

Macam minggu lepas, aku tension dengan traffic jam yang tak senonoh tu. Sampai di rumah, aku check mailbox aku, ada viagra pengubat duka dalam mailbox aku, blook "You Want A Gum, Sol-Jah?" by Sinaganaga.

Semalam pulak, aku tension dengan tahapaapatah. Sampai di rumah, aku check mailbox aku, ada viagra pengubat duka dalam mailbox aku. Bukan satu, tapi dua... baru balance, sebijik kanan sebijik kiri. Aku dapat apa yang aku pesan, "Ayah Kita Bos" by Tok Rimau dan Sinaganaga dengan "Jongkang Jongket" by Mat Jan . Yihaaaaaaa!!!

Aku fikir, "wahhhh... tak tidur aku malam ni, pekena dua bijik viagra!" Terjongket-jongket sofa aku bila kesan viagra meresap dalam badan aku. Mengongkek-ngongkek Mengekek-ngekek aku ketawa. Hilang down aku!

Kalau korang tanya aku, best tak blook-blook yang kau baru dapat tu? Aku akan jawab, "Tak boleh tahannnn.... macam perempuan lawa!" (ms. 35, Ayah Kita Bos)

Aku tak jadi nak tutup blog lah, yang aku fikirkan semula.

Nak pinjam?! Eeeee... kalau awek korang lawa atau balak korang hensem, korang nak share-share ke dengan orang lain? Kalau korang hensem atau korang lawa, korang nak ke awek atau balak korang share-share korang dengan orang lain? Hehehehe...

Aku nak tutup blog lah, yang aku fikirkan pula.

Sebab, Tok Rimau punya teori, "Orang lawa atau hensem tidak berblog sebab mereka sudah dapat cukup perhatian di alam nyata!"

Ngiehngiehngieh...


==
Untuk bekalan awek cun atau balak hensem, sila dapatkan di
sini dan di sini. Sementara stok masih ada. Selling fast! Buy one, free DVD "The Making of DVD Menteri!"



14 comments:

limaupurut said...

Don't stop.

You're not hensem enough haha

joq said...

Tidur..forget about yesterday..fresh start today..

famil said...

concur with limau purut

sity29 said...

alaa kalau ko tutup camne aku nak cilok!!

ngeh ngeh ngeh

dun laa depress
aku kan queen of depression
ahhahhhahh

tak kan ko nak amik title aku?

happy2gether said...

emmm jgnlah tutup blog nih...aku suker baca...kalo ko tutup ko kena bgk aku masuk,bgklah aku password ke invite aku sebagai permanent viewer of yr blog...kang ko tak baik buat org mengandung kempunan...

pray hard...may be yr dream will come true...wish you all the best!!!to breakaway soon...ehhehe....

deOughtred said...

limaupurut,
hensem is subjective to the eye of beholder... hahahahah... kalau kau kata aku hensem, something's wrong. aku lariiiiiii... hahahha

joq,
lepas kena viagra, bolh tidur, tapi kena tidur terlentang sahaja... hahahaha

famil,
refer response to limaupurut.. heheheh...

sity29,
aku tengok blog kau, lagi aku bertambah depress, tak habis2 lagi kau beraya ye.. hahahha

happy2gether,
saje aku nak ngetest, kalau aku kenakan bayaran, korang sanggup tak bayar untuk masuk blog aku... ngehngehngeh...

MalimKundang said...

nak tutup betul ke? blog is nothing to do with handsome ker tak kan? let the blog make yourself happy.. so continue.. satuhari nanti bila kit adah pencen sure kita nak tau apa kita buat in that particular moment and time kan...

deOughtred said...

malimkundang,
hahahaha... bila aku rasa aku hensem, aku tutup laa.. bila aku rasa tak hensem pulak, aku bukak laa... boleh?!

Elf said...

Aku rasa better ko tutup blog.

Lord Budak said...

weiiiiiiii

sebelum tuh ko kasik jawap aku tag ko dulu. Ko pun sama Elf wakakakakakakaka

deOughtred said...

elf,
sebab aku hensem ke? sebab aku hensem ke? ke? ke? ke?

lord budak,
gila unfair tag ni open-ended questions... choi! anyway, aku dah buat 6, dua lagi suruh peminat2 aku jawab...

Jingga Studies said...

ko ni buang tabiat ke...ko tutup blog lagi hilang kehenseman! haha

alie

deOughtred said...

jingga studies,
hensem takde, jambu ada... wahahahah...

Elf said...

wakakaka..deo, go figure.

Related Posts with Thumbnails