Saturday, February 16, 2008

Selesai dahhh...


Selesai sudah...
Sementara menunggu 'hasil'nya sembilan purnama lagi, kita layan hasil sementaranya ini...


The 'khemah khas'. Aku wonder pakcik-pakcik depan kita tu selalu chat kat tag mana ye?



The 'terunas' dan 'teruna tigas'...



The 'models' for handbag, tote bag and wallet from Butik Nekrock... (sila ambil nombor)



The arrival of the 'pengantins'... lewat sampai, dengarnya pengantin terlewat bangun tidur? Ye ke?



The arrival of the 'tah le, tak tau aku nak describe apa diorang ni..."



The 'pengantins'...



The 'pengapit' at work... very dedicated and multiskilled...



The 'pengantins' and the 'semuas'...



Trivia: Kain pelikat siapa yang Yam pakai itu?

















The 'pengantins' and the 'bakal pengantins lain-lain pelamin'...



And the 'kek' for post-mortem gathering (pengantins not included)...



Gambar-gambar lain (termasuk aksi sensasi sesi bergossip yang macam tiada hentinya itu) boleh dicuri di sini (kamera aku tapi bukan picasaweb aku) dan di sini (bukan kamera aku dan bukan picasaweb aku).



Selamat Pengantin Baru
Alangz and Zure
Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat!



1 comment:

hairieusoff said...

bestnya maan nasi minyak...

bila lihat gambar, ada wajah2 yang ku kenal... yang itu bila lagi agaknya...

Related Posts with Thumbnails