Saturday, February 16, 2008

Pengumuman berdarah


Pengumuman ini akan berada di atas sehingga 16 Februari 2008. Sila ke bawah untuk entries terkini...


video

Majlis persandingan antara:

Alangz vs dan Zure

yang telah dipertemukan melalui agen mencari jodoh cawangan New York / New Hampshire

Jemputlah ya! Majlis makan (ini yang penting) dari jam 12 tengahari hingga 4 petang. Lepas jam 4 petang, anda tidak digalakkan hadir (sebab waktu tu Alangz dah nyanyi Ku Petik Bintang Bintang dah). Kalau 17 Februari tu ada video apa-apa keluar kat internet, itu bukan kerja aku...

* Kad undangan tak payah upload lah. Makan yang penting, kan kan kan? So, aku upload peta ke rumah pengantin lelaki. Kalau korang rasa akan tersesat barat ataupun jem nak ke Cheras tu, sila spare makanan ringan dan air ringan serta aktiviti ringan-ringan di dalam kereta. Readers yang kepoh, nak jugak tengok kad cantik ke tak pergilah sini, sini, sini, sini...


20 comments:

Lord Budak said...

Baekkkkkkkkkkkkkkkkk ko punya penguman kekekekekekekekekek

DeLinn said...

ko sewellllllllaaaaaaa hahahahahahaha gilos kekekekekeke

meg said...

hoi! dah takde keje ke???....

joQ said...

Hei, Labu..apa yang kau merepek ni?........hahaha anyway, kain pelikat pemegang mohor Raja Bangla tu ..tolong ironkan sikit!...Jangan borig selalu...

Jingga Studies said...

hahhahhha best best! sejak bila ko berjanggut ni????

Elf said...

weh, ni berapa kali take ko amek nih..wakakakakaka...

Anonymous said...

wakakakakka aku ingat saper lah tadi wakakakak (boleh aku tak cam ko)

arc

deOughtred said...

lord budak,
terlebih k tu... aku biasanya guna dua k je... k*t# k@s atau k*ngk#k k$@t hahahahah...

delinn,
kau lagi sewell baca blog orang sewell

meg,
ehh aku hari tu gi interview, bos tau tak? hahahahah

jingga studies,
sejak dekat nak general election ni

elf,
take? apa tu? oooo.. dua kali je.. take take (cuba sebut laju-laju).. hahahah take that, want you back, want you back for good...

arc,
ye laa... ehh siapa arc ni? aku kenal ke? hahahaha

deOughtred said...

joq,
merepek makan kerepek laa.. iron? tak beli lagi laa ironing aid tu... hahahaha

limaupurut said...

If I don't know you I'd say you have too much free time.

Nice one!

zaki said...

berapa gaji jadi penyampai mohor bangla cam ni?

deOughtred said...

limaupurut,
if you don't know me by now, you will never never never know me... ahh nostalgic nya lagu simply red ni...

zaki,
yang buat pengumuman raya tu dapat gaji ke? kerja tak sampai seminit pun ada gaji ke? hahahaha...

Alangz said...

Wakakakaka..... vengong argh lu bro.. hehe... anyway thankz a lot....

*macam bermimpi jer aku nak kawin.. hohooh...

Dan jemputan ini juga valid untuk sumer yang tertinggal ek...

MalimKundang said...

salam.. huu huu ada calon jadi penyimpan mohor2 besar nih

deOughtred said...

alangz,
lepas ni kau tak payah mimpi-mimpi (basah) lagi..... hahahah

malimkundang,
aku benda besar-besar ni susah aku nak simpan dan senang aku nak salahguna... hahahahah

d'arkampo said...

he he he

deOughtred said...

d'arkampo,
hi hi hi

Op said...

haha lawak2

all jazzed up said...

deo, macam gaya suicide bomber pun ada... wakakakakaka.....kewl!

deOughtred said...

op,
lawak dari raja lawak ka?

all jazzed up,
hahahah... aduuuhhh bahaya ni... mesti nanti diorang manipulate the translation of my blog...

Related Posts with Thumbnails