Monday, February 18, 2008

Perangkap TRAP


Ini kali kedua aku terperangkap di TRAP!
Kali pertama, aku terperangkap kurang lebih 4 jam.
Kali kedua ni, aku terperangkap lebih daripada 7 jam!
Kalau ada kali ketiga, aku tak tahu berapa lama aku akan terperangkap.

Ini kali kedua aku dapat notis pemberitahuan di TRAP!
Kali pertama, bayaran masuk akan dinaikkan mulai 1 Januari 2008.
Kali kedua ni, makanan tidak dibenarkan dibawa masuk mulai 15 Februari 2008!
Kalau ada kali ketiga, aku tak tahu apa lagi notis pemberitahuan yang aku akan dapat.

Toll + Petrol + Bayaran masuk = RMXXX.XX campur campur.

Piknik dengan seluruh ahli keluarga (exclude family-members-to-be) = PRICELESS...

Lukisan anak saudara aku, Muhammad Jamil Khair, 6 tahun = PRICEDOUBLESS



Muka aku, a.k.a. bapa saudara favorite dia dalam kedua-dua gambar = PRICETRIPLESS.

-----------------------------------------------------

Trivia:
Berapakah jumlah periuk yang terdapat di dalam gambar di bawah?



==
TRAP =
Taman Rekreasi Air Panas, Sungai Klah, Perak.



5 comments:

Nek Rock said...

wah wah itu mcm nasi lemak jer eh deo..alala

kakngah said...

mama jamil sendiri baru pagi ni tengok lukisan tu..canggih jugak yek ..tq Adik. nanti nak tunjuk kat jamil..sure dia senyum lebor + malu + pelik nye macam mana lukisan dia ade dalam komputer....

Lord Budak said...

deo

yg kat belakang tu bapak ko yg garang tuh ke hehehehehehehe

alie said...

macam superman punye tights je?...hehe jgn marah just ternampak! uwwwooop wuwwwoppp!

deOughtred said...

nek rock,
nasi lemak berapa sen yang you nampak tu? hahahha

kakngah,
jamil selalu menghasilkan lukisan-lukisan kreatif di waktu pagi. mama jamil ni mesti bangun tidur lewat nih... hahahahah

lord budak,
bapak aku paling garang zaman gambar hitam putih, zaman gambar color dia dah kurang sikit garang. zaman digital kamera, dah tak garang dah. dia dah coooooolllll

alie,
aku suruh tengok periuk, kenapa kau tengok tight orang? apa lagi yang kau ternampak?! hahahaha

Related Posts with Thumbnails