Saturday, December 06, 2008

Dating kat bowl? Booo!


Aku kat Pelangi Leisure Mall sekarang ni. Bosan sungguh kat rumah, takde apa yang menarik. So, aku cadangnya nak tengok wayang lah ni. Cerita yang ada cuma Twilight, Antoo Fighter, Los and Found, Transpotter 3 dengan satu cerita Cina. Ahh Twilight pun Twilight lah.

Sementara tunggu show, aku lepak kat tempat bowling ni, Ampang Superbowl branch. Kelass juga lah Pelangi Leisure Mall ni, ada GSC, ada Ampang Superbowl dengan ada Giant, selain kedai-kedai lain. Hahahaha.... ehhh kelas apa.

Kat tempat bowling ni, aku perati orang je laa kerja aku. Ada satu lane tu ada satu couple Melayu. Kadang-kadang aku terfikir, best ke dating kat tempat bowling ni? Aku rasa tak best. Sebab aku tengok couple tu macam azab je... nak kata dating pun tak, nak kata main bowling pun tak, asyik masuk longkang pastu tarik muka.

Aku cukup tension kalau tengok awek-awek yang ajak balak diorang main bowling, pastu bila diorang tak terrer, bola masuk longkang ke, pin split ke, atau tak dapat spare ke, pastu duk tarik muka, mencebik. Pastu buat-buat moody waktu duduk tu, balak nak hi-5 pun tak nak, peluk tubuh. Pastu buat-buat check jari konon-konon jari sakit laa... pastu melilau gi cari bola, konon-konon bola tak sesuai laaa....

Bengong sangat aku tengok awek macam tu. Azab sangat. Hmmm.... sudahlah, baik aku tengok awek Chinese pakai seluar setakat line border ponggong kat lorong sebelah....


6 comments:

famil said...

ko tak balik beraya ker?

Datang la jengok aku di kota singa ni.

Jingga Studies said...

hahaha...nanti ko ade awek baru ko tau!!! ..

selamat hari raya haji!

K i a H R o N g G e n G said...

isskk..geleng2 pala deo..deo!!!!

Selamat Hari Raya Aidiladha

Kujie said...

awek org.....biar le dia sendiri settle...


ape cite awek ko?

Elle said...

hahaha...ada je nak komen pasal orang. biar je. Yg awek muka masam balik nanti balak pujuk..yang balak sakit jari tu balik nanti awek urut :P

Deana said...

Heheh..tuh sebab awek dia tak pandai main bowling..tp kalau awek dia pro ala ala Shalin ke.. rasa-rasanya bf dia tarik muka tak? hehe switch place.

Related Posts with Thumbnails