Thursday, August 21, 2008

Gigitan emas


Aku ada satu tips untuk lovers, especially untuk yang si boyfriend. Kalau korang tengah ringan-ringan dengan awek korang atau awek orang lain, sure ada terfikir kat kepala otak korang yang korang nak buat love bites, kan? Kan love bites ni pun sebagai menyatakan bahawa awek tu taken, atau awek tu si polan si polan yang punya. Macam anjing kalau nak marking tu territory dia, anjing tu akan kencing kat situ kan.

In most situations, awek akan refuse nak di’love bitten’kan, ye lah nanti malu laa nampak kat orang ada bekas. So, korang kena buat slowly and steadily. Korang kena buat in such way that awek tu rasa secure, dihargai dan that ringan-ringan part tu bukan untuk kepentingan satu pihak je tapi memberi kepentingan kepada kedua-dua belah pihak, mutual benefit macam tu.

Jadi, kalau awek tu refuse nak di’love bitten’kan, korang cakaplah macam ni… “rileks laaa sayang….. (sayang tu automatic terkeluar waktu nak romen-romen kan?). I nak test rantai emas you ni tulen ke tak je….” Tapi kalau awek tu kata, “Ini bukan rantai emas laaa….” Ataupun “Ni, emas celup je laaa… zhulian nih…” korang jawablah balik macam ni, “Alaaaa rileks laaa sayang….. (sayang tu automatic terkeluar waktu nak romen-romen kan?). Pingat emas Olimpik pun ‘are actually made of 92.5% pure silver plated with at least six grams of gold’.”

Tak percaya? Klik dan baca sini

Kalau korang kena pelempang jugak atau kena terajang kat konek dengan awek tu, too bad laaa jangan salahkan tips aku. Sape suruh korang buat maksiat?!


2 comments:

Lord Budak said...

ko dah pernah buat keeeeeeeee deo kekekekekeke

Kujie said...

a'aha..betul la tu

atlet selalu geget pingat emas...kan ...kan...


wah...xperience sungguh dia!

Related Posts with Thumbnails