Friday, December 28, 2007

Serupa dua pelanduk


This entry is classified as merapu - Tidak digalakkan untuk ditontoni ibu-ibu yang sedang loya-loya mengandung.

Korang ingat tak a friend of mine yang aku kata adalah rupa sesikit dengan Thierry Henry, bintang bola pujaan aku tu? Tak ingat? Hmmm.... recap sini...

Then, aku pun dah lama macam terasa yang aku ni dikelilingi artis sebab aku dapat rasakan Will Smith adalah rupa sesikit dengan seorang kawan aku ni. Tapi bila aku tengok Will Smith, lainlah pulak. Until I've watched I Am Legend, bila Will Smith tu ada janggut jarang-jarang pendek-pendek ada uban-uban sikit-sikit, rambut pun tipis... barulah ada rupa lebih sesikit dengan seorang kawan aku ni.

Korang ingat tak entry yang aku review I Am Legend tu? Tak ingat? Hmmm.... recap sini. Aku ada sebut "Or I may assign my friend Cheng to play Robert Neville, adalah iras-iras Will Smith. Ada ke? Boleh laaa... hahahah... mampos nanti Bentara Guru bomohkan aku." So, dengan ketakmahiran superimpose yang aku ada ni, korang tengoklah ada tak keira-irasannya? Hahahahah....


Kali ni, aku rasa memanglah Bentara Guru bomohkan aku kali nih... kekekekeke...

Ada sorang lagi kawan aku, mukanya adalah rupa sesikit macam Zaidi Omar, pelakon drama tu. Kamal, nanti email gambar kau, aku nak superimpose... hahahahhaha....


2 comments:

h a p r a q said...

kepala, body n idung sama la kut, bibir kurang tabal :) , mata kurang dalam :) .. dah lama tak masuk blog u ni...

Anonymous said...

Nanti aku cari gambar ...

Related Posts with Thumbnails