Friday, October 31, 2008

Sudah mariiii.....


Weekend is almost here. And it's the beginning of many weekends for me to spend in JB. Ahhh tapi tak juga, I'll have a dinner function next Saturday in KL, so kena balik kejap.

Yesterday, I heard one good news. But, it was not something like what I expected, not as great tapi boleh laa... cuma masih belum confirm, aku just dengar dari third party dan tak tau bila exactly this thing will happen. So, aku masih tetap teruskan perjuangan aku yang lain-lain in case this this tak jadi. Sekarang ni, aku dah macam serampang berbelas-belas mata dah ni. Nanti kalau dah jadi, dah confirm, I'll mention it here. For the time being, cluenya ialah "AWAY FROM SI PUAKA TONYOK PENCACAI PENGANGKAT NAJIS". Hahahahah....

Nothing much happened this week, pergi dan balik kerja je. Cuma ada some improvement sikit lah kat diri aku, colleague aku quote as "QUALITY LIFE" sebab aku sekarang ni siap breakfast pagi-pagi sebelum keluar rumah. Alaa setakat minum teh o dengan dua-tiga keping kek oren Angah tu. Aku rasa mau seseminggu lagi aku akan breakfast dengan kek oren Angah tu. Aku ada juga bawak ke ofis, sekejappp je pulak licinnya. Sayanglah aku tengok kan? Aku nak menghayati dan makan pelan-pelan biar lambat habis kek oren Angah tu.

And, special birthday wish to Joe on his birthday today. Selamat panjang umur, semoga dimurahkan rezeki dan hensem selalu. Joe, just be yourself, you are already a legend, at least to my eyes.

Adios, have a good and safe weekend everybody...


1 comment:

JoePerantau said...

Thanks Deo! Wakakaka, "Legend" kaedahnya ekekkeke. BTW, hadiah dah dapat dah, thanks again.

Related Posts with Thumbnails