Wednesday, October 01, 2008

من العائدين والفائزين

(entry-entry baru, ada di bawah kad raya ni ok...)



Minnal 'Aidin Wal Faizin


kepada semua pembaca-pembaca dan pengikut-pengikut Ada Ada Saje...
terutamanya kepada sanak keluarga (also to my sis-in-law's colleague who never failed to update my sis-in-law everything I write here),
kawan-kawan dalam Yahoo! dan Gmail address book aku,
kawan-kawan dalam facebook aku,
kawan-kawan dalam YM, Skype aku,
Joe Perantau dan geng-geng seantero reban,
my office mates and colleagues yang happened to know this blog (aduuhhh kantoi!),
ex colleagues when I was working in Jln Pantai Baharu, KL (especially ombak, meg, joq, tg muneer, ex-boss imri and may), Cyberjaya and
in Menara Boustead, Jln Sultan Ismail,
my beloved ex-bosses and friends in Proton - those who are still there and who have left,
my fellow brothers from Ahmad House, Idris House, Mohd Shah House and last but not least Sulaiman House ,
ADP2 PPP/ITM Section 17/18 friends - who blogs and who doesn't,
Mas Adiwibowo and Mbak Nina in Jakarta, Om Hidayat in Jogja/Adelaide,
fellow bloggers who link my blog to theirs, and
to anyone who knows me in any way.


Maaf Lahir dan Batin.

Kepada yang bermain mercun, berhati-hatilah ketika bermain mercun. Jangan kudungkan jari anda suapaya anda masih boleh taip url blog ni dan click pada link blog ni. Kesian kan lah jugak kepada doktor-doktor macam jinggastudies, diorang pun nak beraya. Kepada yang memandu ke mana-mana destinasi pun, berhati-hatilah ketika memandu. Jangan jadikan katil/wad hospital sebagai tempat korang mengakses blog aku ni.
Semoga Syawal ini membawa seribu keberkatan dan membawa sinar kebahagiaan kepada seisi keluarga.


11 comments:

Caieja said...

U really mean Lahir dan Batin?

or typo?

Selamat Hari Raya

:)

alie d14 said...

weh speretnye nak beraya haha! lama lagi lah weh..puasa semakin mencabar ni!

Anonymous said...

kecikssss nyer..ni ala2 berbisik ke...nway... Selamat menyambut aidilfitri

d.sapphire

Anonymous said...

(also to my sis-in-law's colleague who never failed to update my sis-in-law everything I write here),

hahaha. at last!!!!

iceline

suealeen said...

deo,
selamat hari raya untuk ko jugak...
aku mintak mahap atas kata² aku je la eikk...
lain tu takde buat salah dengan ko..
hehehe....

DeLinn said...

Deo

Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin eks. Tau le kan, kot kot aku ada terbuat ko sentapz ke tanpa aku sedar (mcm ada je), hiks!.

Weh, kalau pree and rajin, jemput le datang rumah. Boleh rasa mee kari aku buat, kekekeek

Malim said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

jOjet said...

uits pakcik, selamat hari raya & maaf zahir batin ~

kucing2 aku tanye.. tadek nak bagi duit raya ke kat depa.. ala tak ramai.. yang sinih 5, kat kg aku 7.. 12 ekor je..

azlan shah said...

Semoga bergembira di hari raya!

Anonymous said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

royce

Anonymous said...

Selamat hari raya!
Ampun maaf di pinta!
Smoga gembira di hari raya!
Dah slamat sampai ka?
-jijo-

Related Posts with Thumbnails