Tuesday, April 29, 2008

Less rice or less bath?


"Affluent Singaporeans Feel Pinch of Inflation - New Straits Times-AFP, 28 April 2008

From taking fewer taxi rides to eating out less and shortening shower time, residents of affluent Singapore are trying to cope with inflation, which has soared to 26-year highs. Rising costs of housing, food, and transport have eaten into family budgets of Singaporeans as well as the large number of expatriates working in the city-state, consumers and analysts said. Except for the ultra-rich, the impact of the sharp price increases has cut across social classes in one of Asia's wealthiest nations, they said."


Beruntung diri aku ni, aku bukan Singaporean.

Aku tak bergantung dan tergantung-gantung kepada perkhidmatan (or shall I say, penderaan) teksi. Aku pun tak kurangkan makan di luar. Dan aku pun tak pendekkan masa untuk mandi, especially waktu mandi hadas... mana boleh pendek-pendek?! Hahahahaha...

So, aku ni boleh diklasifikasikan sebagai ultra-rich ke? In this context, at least!

So Anne, kau kurangkan makan di luar ke kau kurangkan mandi?! :-p



5 comments:

Azzam Supardi said...

He he he.

ANNE said...

agaknya deo tgh imajin aku makan tak kenyang mandi tak basah eh? hehehe..

Dun worry about me ya. I still bath, eat, drink, take taxi, top up petrol, pay tolls, do yoga as per normal..

along said...

just jumpa ur blog haha da rasa mcm nak addict baca hihi :D

Anonymous said...

canggih blog ko..boleh lawan khir toyo punya ke?..abg wa

deOughtred said...

azzam supardi,
hehehehe...

anne,
bangga aku kawan aku ultra rich. hehehehe...

along,
hehehehe...

abg wa,
khir who?
ooo... khir tempppeeee....
wakakakakak

Related Posts with Thumbnails