Tuesday, April 08, 2008

Bilang sayang sayang...


Life is like a song
S.M.S. - Ria Amelia

"Bang sms siapa itu bang? Bang, pesannya pake sayang sayang..."

------------------------------

Soalan aku: Apakah sms yang korang pernah saved, yang paling korang rasa, tak payah save pun takpe?

Pandangan aku:
Biasanya kan, kita save sms yang special laa contohnya, "Happy birthday, sayang! I wish you bla bla bla..." especially sms yang datang dari orang yang special lah kan?

Tapi, bila aku check message box handphone kawan aku ni, ada satu sms tu yang dia saved, tulis "k" je. Apa barang sms satu huruf pun nak save ke?!

Dia kata itu sms dari awek dia laa...

Ooooooooooooooooooo....

------------------------------

"Mulai dari sekarang, hp aku yang pegang..."


5 comments:

suealeen said...

sms yang aku simpan kebanyakannya yang ada alamat/bank accounts.. & satu yang paling lama aku simpan dari tahun 2005, sms dari suami cakap terima kasih sebab bersalinkan anak ke2

Hazelsyd said...

naper ko boleh baca message box henpon org? besfren bonding eks? opsssssss ala2 cik wokz lak kekekek, ampunnnn...
*sambil tulih2 note* kakakaka

agree, sms yg aku simpan tu birthday/sayang wishes from friends and loved ones and also nu2 bank akaun yg hantarkan oleh various parties...keh keh keh.

deOughtred said...

suealeen,
comments kau pun aku simpan, tak pernah delete-delete... hahahaha

hazelsyd,
ini kes aku nak check address kawan lagi sorang lah yang terjumpa sms satu huruf tu... jangan nak speku melata... hahahahahhaha....

lilinbiru said...

aku simpan sms maza cakap goodluck, sayang muach2, sbb aku nak gi interview masa tu.sedih.

deOughtred said...

lilinbiru,
kena dengar lagu anuar zain ni, 'jangan bersedih lagi' hahahahaha

Related Posts with Thumbnails