Saturday, August 29, 2009

Pharmacist 6


Aku dah check, appointment card memang takde dengan aku. Emma tak pulangkan hari tu. Adalah alasan untuk aku call Emma semula, untuk aku follow up.

Emma jawab call aku, "Ye abang Azrul, Emma busy ni."

Amboi, sejak bila Emma berabang dengan aku nih?

Aku cakap pada Emma, "Sekejap, saya nak cakap sikit je..."


2 comments:

bubblehead said...

'Abang' Azrul, silap2 hang bercinta dgn emma pulak...keh3...

suhaily said...

deo, wa rasa lu ni jadik dgn emma jugak ni nanti..

Related Posts with Thumbnails