Wednesday, August 05, 2009

Antara delinn dan angah.... tiga sebab


Semalam aku terpandang Mat PO membebel kat tagboard dengan Delinn. Mat PO kata lebih kurang macam ni, "Angah tu tak macam kau, sikit-sikit report kat bini, sikit-sikit report kat bini..."

Tadi, aku berYM dengan Delinn. Sempat jugak lah mengata Limah dengan Arc sepam dua. Ekekekeke.... dan akhirnya aku bersetuju lah dengan PO bahawa Angah lagi best daripada Delinn, atas sebab-sebab berikut.

1. Dalam aku mengata Limah sepam tu, kejap-kejap Delinn kata, "aku cakap kat Limah nanti..." Tu belum masuk puluhan kali aku kena "Haipppppp!!!!" dengan Delinn lagi tu. Sikit-sikit, "haipppp!!" sikit-sikit, "haippp!!!" Sekolah Jepun agaknya Delinn ni...

2. Time tengah sedap-sedap mengata Limah dan Arc tadi, Delinn asyik sebut, "brb student..." Haa macam tu lah Delinn tu. Agaknya dia dah takde mood nak sembang, dia bagi alasan "brb student". Padahal mungkin dia nak korek hidung ke so tak boleh nak taip ataupun dia nak picit jerawat dia ke, dia kasi laa alasan, "brb student..." Angah tak pernah pun macam tu.

dan yang ke
3. Time mengata Limah dan Arc tu, diselang seli laa dengan gelak ketawa kitorang kan? Wakakakakaa ke ekekekeke ke.... pastu boleh pulak Delinn cakap kat aku, "kau ni ketawa pun pakai caps ek, macam sentence case..." Aduuuhhhh... kalau guna BlackBerry memang macam tu laa first alphabet of a sentence memang le auto-caps. Angah sure faham situasi aku ni, sebab Angah dah guna BlackBerry.

Dan sebab bonus kenapa Angah lagi best daripada Delinn...
Angah tak private kan blog dia. Tak macam Delinn. Senang je, click je kat link sebelah, terus dah boleh masuk. Tak payah nak login-login pun. Cuma masalahnya, blog Angah tak berupdate sejak 4 bulan lepas. Huhuhuhu...


8 comments:

DeLinn said...

hmmmmmm....

*mode pasrah*

Itulah ko, ketiga-tiga plus bonus points yang aku kalah tu, kalau ko pikir dalam-dalam, ada maksud tersirat tu... kekekekeke

*mode nak cari orang yg boleh cari 10-0 vs dgn Angah* kekekekekeke

*mode tak puas hati!*

sempoii said...

Tapi Delinn ada kebun yg boleh dipijak2 kusi dia..pijak2 kucing dia..

DeLinn said...

hahahahaha yesss poii! 1-0!

Dapat 10-0, aku sayangggg ko poii! kekekekeke

JoeBangla said...

Deo,

Angah ada Blackberry tapi DeLinn banyak Blueberries kat ladang dia ekekekek

deOughtred said...

Joe,
1 point untuk kau. Kau cari lagi 9 points, kasih sayang delinn hanyalah untukmu.... huhuhuh

Anonymous said...

Woi...ape ko kutuk2 aku ha?????

Limah

Anonymous said...

dorang gunakan alasan ngutuk kita utk bermesra di ym Mah...takpe Mah...aku redho kekekekekek

arc

fara.am said...

hahahahaha!!! giler lah org2 kat tag nih .. patut lah aku dh x brp join ... hahahahahhahahahaha

*mode jeles tak hingat

Related Posts with Thumbnails