Saturday, April 18, 2009

Satu round of thanks


Opppsss ada lagi entry hari ni. Hehehehe kemaruk ni. Bukan apa, dalam entry yang first hari ni tadi aku terlupa nak mention ni.

Thanks laa kepada Jijo yang call aku sesudah Subuh tadi nak make sure aku dah bangun, tak kesiangan, tak tertinggal flight. Terharu aku jadinya sebab aku tau biasanya Jijo memang ada routine sesudah Subuh. Ekekekek... tapi hari ni, dia lari dari routine biasa, dia call aku instead. Cuma, waktu tu aku tengah mandi dan tak jawab call dia. Sure Jijo gabra kan sebab aku tak jawab call tu? Sure Jijo terfikir yang aku akan terlajak tidur dan aku akan terlepas flight. Sure waktu tu Jijo dah siap-siap pakai seluar, dah amik kunci kereta nak datang ketuk pintu rumah aku, kan Jijo? Ekekekeke

Anyway, thanks gak kat lain-lain yang dalam kepala diorang terfikir aku ni dah bangun ke belum, macam tu kan? Tapi, kalau setakat terfikir kat kepala masing-masing je, mancis api hotel je lah yang aku bawak balik untuk diorang nanti. Yang call aku tadi, haaa tu nanti aku surprise kan. Hahahahah....

Ok, time to board the plane.


2 comments:

JoePerantau said...

Alaaaaaaaaaaa, aku nak call tadi tapi takut nak kacau ko tengah tidur ekekekek. Tak baik tau kacau orang tidur.

Jijo tuh mana ada projek sesudah Subuh dah sekarang nih sebab tapak semaian dia dah cambah benih ekekekek larikkkkkkkkkkkkkkk

Anonymous said...

ekekeek joeee siaakkk lu... kena lah ada jugakkk habis tu takkan nak biar melimpah plak.. opsssss larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

deoo : waahhh terharunya ada suprise....tengkiu./ ekekekkee

ojij

Related Posts with Thumbnails