Thursday, April 16, 2009

One year, still around


Hari ni 1st anniversary aku. Yes, dengan si dia. Ahai… 1st anniversary aku kat tempat kerja sekarang ni la. Heh! Survive jugak aku one year. Waktu halftime bulan 10 lepas, macam tak kesampaian je aku nak kerja sampai cukup setahun. Banyak betul dugaan. Dugaan paling hebat datang dari Si Puaka tu lah. P**$#@k betul Si Puaka tu. Rasakan sekarang ni dia pulak yang dipinggirkan semua orang.

Alhamdulillah, aku cekal jugak walaupun dah hampir-hampir aku nak tender notis letak jawatan walaupun takde kerja lain yang panggil waktu tu. Memang nekad nak gamble je waktu tu. Nasiblah ada parties yang organize party yang prihatin dan macam Sylvester Stallone hulurkan tangan dia untuk aku berpaut macam dalam cerita Cliffhanger laa. Hehehehe… tapi tak tau laa boleh ke aku sampai ke 2nd anniversary, ke 3rd anniversary. Paling lama pun setakat ni 6th anniversary je. Huhuhu...

So, sempena 1st anniversary kerja ni, aku akan organize party bagi meraikan hari yang prosperous ini. Tarikhnya, hari Sabtu ni 18 April 2009. So, sesiapa nak join celebrate dengan aku, boleh bagi nama. Dengan syarat, korang dah book tiket ke Abu Dhabi sebab aku akan celebrate 1st anniversary aku kat Abu Dhabi! Yahooo!!!


6 comments:

DeLinn said...

jalan baik-baik yek. Jalan tu tunduk je, jangan mata melingas tak tentu hala, tau lah ko tu macam mana kan? hahahaha

edrina said...

tahniah! hiks:-)

K i a H R o N g G e n G said...

berjaya deo..!!!!

Anonymous said...

ha..ah... jgn angkat kening ko tu.. walau pun yg melintas tu.. mcm Ida Nerina...wkakakkakaka

Jgn lupa mug abu untuk aku..wkakkakaka

Salam Manja
Akak Limah

Anonymous said...

selamat berangkat deo..

wahh akak limah siap pesan order.. errr aku nak apa ek? eerrrrrr...
(kalau dpt mug juga
ok kot ekekke)

takpelah semoga enjoy di sana!

-ojij-

JoePerantau said...

deo,kalau pakai jubah, kat dalam nya jangan tak p[akai spenda ok? ekekekeke

Related Posts with Thumbnails