Wednesday, February 11, 2009

Si Puaka taik lembu


Aku baru dapat berita dari someone, close to me but closer to Si Puaka (hehehehe...) That person tanyalah Si Puaka, whether it's true that I'm no longer in his department. Then Si Puaka cakap, "Yeah... he's no longer with me. A**ul is a BULLSHIT laaa..."

P*&%^ak betul Si Puaka! Sedap-sedap nak BULLSHIT kan aku. Siap dia nanti aku akan BULLSHIT kan dia right in front of his eyes. Bak kata Karpal Singh, "Jangan main-main dengan saya dan saya minta mereka (Si Puaka) bersedia terima akibatnya." (read sini).


3 comments:

edrina said...

si puaka tak puas hati...mmg dasar %$#@# kan.. patutkah sorang ketua cakap cam tu kan.. tak dak kredibiliti & integriti langsung. Tak sesuai ngan pangkat dia lorr

alie d14 said...

hahahaha...part karpal tu best giler! one day ko kena letak la gambar si puaka ni!

sEmut said...

jangan main main. hahah

Related Posts with Thumbnails