Monday, May 19, 2008

Cuties don't drive


Pelekat cermin kereta.

Yang paling aku benci, menyampah dan meluat-luat: "YOU THINK THIS CAR IS CUTE? WAIT TIL YOU SEE THE DRIVER"

Kalau memandu itu satu agama dan perbuatan-perbuatan seperti tidak memakai tali keledar, mencilok-cilok barisan, menukar-nukar lorong tanpa memberi signal adalah dosa-dosa besar, dah lama pemandu-pemandu yang perasan cute ni jatuh murtad.

Harapkan CUTE je buat apa? Etika memandu seperti rosak akhlak.

Aku lebih rela lihat tayar kereta yang menggilis tahi lembu daripada melihat pemandu kereta yang bersticker "YOU THINK THIS CAR IS CUTE? WAIT TIL YOU SEE THE DRIVER" Dan kalau korang rasa korang cute gila, ni aku nak cakap... cuties do not drive but are driven around!

How I wish I am driving in Saudi Arabia!


3 comments:

pipiyapong said...

gua dah mark banyak dozen sticker kereta yang gua menyampah..tunggu masa je..

lilinbiru said...

eh..kete aku dulu pakai sticker ala-ala gini laa...tapi..aku pemandu berhemah..sbb itu aku masih kiut.

Elf said...

wah, marah betul tuh, orang kiut dalam kete tu tak layan kenyitan ko ke? hehehe..

Related Posts with Thumbnails