Saturday, July 19, 2008

Lazy Saturday


Korang tau tak prosedur yang doktor kadang-kadang guna. Yang diorang ketuk kepala lutut, lepas tu kaki korang menendang tu. Alaaa... apa nama prosedur tu aku lupa laa, any doctor here please help... jingga? nse exit135?

Anyway, on one lazy Saturday. When I was relieved. When boss puaka is not in sight. Aku dok surfing the internet, as usual with laptop on my lap. The TV was on, channel 502 Bernama TV on air. It was around 5.10pm.

Tangan kanan aku tengah menggentel 'tempat gerak-gerakkan jari (sebagai pengganti mouse) untuk menggerakkan pointer on the computer screen' <--- aduuhhh apa nama kotak empat segi kat laptop tu?!

Anyway, sambil kedua-dua tangan di laptop, mata aku mengadap skrin komputer, telinga aku mendengar berita di TV. Secara tiba-tiba, tangan kanan aku ternaik dan terkeluar middle finger aku, tunjuk ke arah TV!

Apsal tetiba je aku buat signal middle finger ni?
Laaa... rupanya Pak Lah kat TV tengah merepek apa tah rasmikan pameran bunga ke apa tah... tak pasal-pasal....


2 comments:

Anonymous said...

Yang 4 segi tak silap aku "touch pad"

ahkamsa

jingga studies said...

knee jerk/ reflex kot..aku pun dah lama tak ketuk kepala lutut org hahaha!

Related Posts with Thumbnails