Tuesday, July 22, 2008

Carian terlampau


Aduuuuuhhhhh...
Siapalah yang punya rajin search frasa ni kat Google?


Buatlah search lain seperti 'pensyarah muda kantoi' ke... 'lecturer baru U*M cute' ke 'pensyarah suka baju warna pink' ke 'rumah lecturer takde air' ke 'pensyarah muda tinggalkan kerjaya lumayan demi mengejar cita-cita ke', ini tidak...

Kalau susah sangat pun, search laa guna frasa 'blogger bujang terhensem' ke, sampai jugak korang ke blog ni, agaknya laaa.... wakakakakak


5 comments:

Hazelsyd said...

kekekekeke sape lah tu gamaknya?? and what makes him or her came out with that idea huh? dari mana source dia gamaknya?? kekekekek apa2 pon make my day lah entry yg ni! hahaha

ah tok said...

Ada-ada saje la...



.

Kujie said...

selalu tgok keywords yg pengoogle sampai ke blog..

kadang2 leh gelak golek²

JoePerantau said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



pasal nama ko sama delinn pulak?pasal bukan nama aku? alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

wakakaka.....

hehehehehe

royce

Related Posts with Thumbnails