Tuesday, August 15, 2006

Hanya Untukmu

Mawi did well in singing this song live during the Festival Filem Malaysia last Sunday. It doesn't just made me listen to the song repeatedly but I'm also going to look for the Persona Non Grata vcd..

Enjoy... especially to my loved ones....



Bulan bintang, cahaya mu menyinar lagi
Dinihari berganti zaman, malamkan tiba

Siulan irama, aku menjadi saksinya
Jendela bumi di hujung dunia
Akan ku teruskan nyawaku untuk mu

Kan ku junjungkan namamu ke pintu syurga
Kan ku pejamkan mataku buat selamanya

Dirimu menyinari bagaikan Sang Helang tiba
Akan kuteruskan langkahku untukmu

Kan ku kibarkan sayapku melindungi mu
Kan ku binakan mahligai istana

Hanyalah untuk mu sayang, hanyalah untuk mu saja
Pejamkan mata mu, jangan kau lihat hariku
Hadirmu jua bagaikan janji
Akan ku teruskan nyawaku untukmu...

I prefer this one when Mawi sang the song live during the FFM19, More feel, more affection... although Mawi tersilap lirik in two places and Aidil's piano macam ter'off tune' on one or two notes. Enjoy both, k?!


3 comments:

sity29 said...

nanti kalau dah ade cd nya nak pinjam ek hehe :)

deOughtred said...

Hehehe... tak cari pun lagi. Biasa lah gua kalau dah jumpa cd dan beli, tapi tak tengok sampailah movie tu kuar in astro...

So, tunggu je lah Persona Non Grata ni kuar at astro... :)

frenchy said...

Aidil tu spoil lah main piano macam tak masuk je tune.. ni mesti plot astro sponsor live telecast dengan syarat budak-budak AF dia can take part in any way. Tengok lah budak2 AF4 yang tak senonoh nyanyi part lagu Jeffrydin tu, spoil the song jeeeeee....

Related Posts with Thumbnails