Wednesday, March 25, 2009

What's on my desk?


Semalam. Ada kutu berahak amik gambar candid aku kat office.
So, molek juga lah aku letak kat sini. Takde idea nak buat entry lain pun, selain entry memaki UMNO. Tak pasal-pasal aku kena saman nanti.

Ok, what's on my desk?
Semak? Itu belum tengok what's under my desk lagi. Bersilang-silang wayar, bersilang-silang kaki. Hehehehe...



Kalau kacak, katakan kacak ye. Kalau tidak, katakan tidak dalam hati sendiri. Hahahahaha...


7 comments:

sity29 said...

hensem hensem!!!
muahahahaha

Anonymous said...

if kacak

kena belanja ke

else

kena pelangkung kah

endif

ekekekke

-ojij-

cindataman said...

kacakness in da house!

Anonymous said...

alamak.
memang kacak tapi belum tahap terpikat lagi.
ekekke

:)

frappe_crush said...

kacak sebab cover muka ngan handphone kot..rambut lu kacak bro..kekeek..

Malim said...

hmm kena pandang camera sket lagi lah... tuh tak nampak la cuma nampak cam ada kumis nipis jer...

nadya.s said...

eh...kaki saper selain kaki u bawah meja tu??! *wink*

hehehe.. best2. aku suka.

Related Posts with Thumbnails