Friday, June 19, 2009

Sekor aku yang memula je aku sekor...


Ha ha haa...
Semalam ada bowling tournament kan? Aku Grey team kan? Aku main lane 15/16 tau? Sebelah aku kan? Semua pemain diorang pakai tshirt pink tau? Tapi terrer terrer diorang tau? First throw je kan? Diorang dah baling strike tau? Yang aku ni pulak kan? Dah le orang dok mark aku as gold medal winner kan? Pressure nye..... ya ampuuuuunnnn tau? Lepas aku tengok team pink ni mula-mula dah baling strike kan? Aku pun kamjat la tau? First frame aku, aku baling 5 dan 1 je tau? Huhuhu...

Tapi aku maintain composure aku tau? At the end of the first game kan? Aku scored 176 tau? Ok lah tu kan? Tapi mamat pink sebelah aku tu kan? First game dia score 202 tau? So for individual ranking lepas first game tu kan? Aku ranked #5 overall je tau? Just look how strong the field is kan? Second game tu kan? Aku dah rasa macam dah penat sikit tau? Yang team pink sebelah tu pun dah lemau sikit tau? Tapi aku maintain jugak lah kan? Aku score jugak laa 163 tau?

Yang game ketiga pulak and the final game tu kan? Adehhh... aku rasa nak tercabut lengan aku ni tau? Pastu kan? Aku rasa lane dia macam dah kesat je tau? Macam bola tu pergi tersangkut-sangkut tau? In the end kan? Hmmm malu tau nak sebut aku scored berapa untuk game tu tau? 113 je kau tau? Huhuhu... sedih tau? Rasa macam tak berbaloi je main elok-elok first two games tu tau? So, wat suspen je lah nak tunggu full result kan?

In the end, walaupun third game aku tu teruk kan? Aku still maintain gak lah tau? Dapatlah jugak overall individual #4 tau? Tapi team aku kan? Daripada 6 pasukan, dapatlah nombor 4 je tau? So, kan? Hopefully kan? Dapatlah aku represent company aku nanti main untuk Piala Iskandar nanti tau?

Jadi average score aku semalam kan? Dapatlah dalam 150.7 je tau? So, yang menang perngopian kopi mahal dengan aku nanti kan? Adalah sity29 tau? Sebab dia teka lower and closest to the actual score kan? Tapi tak patutlah kau sity29, patut-patutlah teka laa score aku tinggi sikit kan? Ini, ada ke 108 je ingat aku main kategori perempuan ke kan? Anyway, sity29, nanti aku ada meeting ke apa ke kat menara, aku call kau kita gi kopi mahal tau?

Sekian sahaja laporan dari Hasbullah Awang. Majulah sukan untuk mendapat tanah dan Datukship!
Hehehehe...


3 comments:

Anonymous said...

letih aku baca dengan tanda seruan. tak cukup nafas aku..

bubblehead said...

pening la baca entry kali ini. banyak sgt 'tau?'

aku pun TAK TAU? nak tafsir camane lagi dah...

sity29 said...

yey yey aku menang!! wuhuuuuuu
lompat bintang 1 kaliiiii

Related Posts with Thumbnails