Friday, June 20, 2008

EURO2008: Demam bola


Menangislah wahai peminat-peminat bolasepak yang minatnya hanya berdasarkan ke'jambu'an pemain sesuatu pasukan. Menangislah teresak-esak sebagaimana pemain yang korang kata jambu gile tu menangis sebab sepakan penalti tak masuk. Malam tadi dia menangis teresak-esak tak?

--------------------

Minggu ni takde mood sangat nak update blog. Blog ni demam, agaknya. Macam tuan dia, demam. Demam bola? Tak kot sebab Les Bleus dah tersingkir.

Demam... emmm... penat bekerja? Tak sesekali sebab aku ni kat workalcoholic, di samping rebano-tagolic wakakakakak

Demam... emmm... rindukan someone? Mungkin kot...

Demam... demam... demam... tapi ini bukan alasan untuk tidak mencari kayu api. Aku bukan meminta simpati tapi semoga mendapat pertimbangan. Hehehehe...


6 comments:

DeLinn said...

hahaahahah

rupanya! patutla saja diwar-warkan kata demam

Elf said...

sungguh bersimpati.

Henry perlu bersara dari arena antarabangsa.

*lareyyyyy terkedek2*

Anonymous said...

weeeiii, ko dah mkn ubat belum??
risau ni kot tertiba ko takleh pi esok, ok ..rehatkan diri ,takyah la tengok game belanda -italy 2.45 esok.. huhuhu

-Jijo-Van-Villa-
opsss tertukar sudah

Anonymous said...

kekekekeke jijo ketaq takut deo tak pi...

arc

sity29 said...

alo bro!!
domam rindu ye?
makan la ubat dating 101 :P
take care !!
muahhh

Anonymous said...

rindu sape ek??? dkt org yg da xder ke??? hehehe cam tahu je...

Related Posts with Thumbnails