Tuesday, June 10, 2008

EURO2008: Bad hat day


Where is the moment we needed the most, you kick up the ball and the magic is lost. They tell me your blue jerseys fade to orange, they tell me your passion's gone away. And I don't need no carryin' on.

You had a bad day, the results don't lie. You're coming back down and you really don't mind. You had a bad day. You had a bad day...

--------------------

Sejak pertengahan tahun 2006, ramailah peminat-peminat bolasepak yang telah, secara tiba-tiba, mengekspresikan bahawa Itali adalah pasukan favorite mereka. Aku pun tak tau kenapa, tiba-tiba je Itali jadi pilihan. Kenapa? Kenapa? Kenapa? Nah ambik kau tiga kali kenapa, sebanyak gol yang Buffon bolos ke tangan van Bronckhorst, van Nilsterooy dan van Sneijder.

Kalau sekarang ni aku di Switzerland dan menjadi penyokong Itali, agaknya inilah rupa penyokong-penyokong fanatik Itali (baru dua tahun sokong pun dah boleh consider fanatik?! fana betul!).


p.s.: Korang bayangkan sajalah bangunan di belakang tu Clock Tower di Bern, Switzerland ataupun konon-konon Menara Condong di Pisa laaa...


2 comments:

DeLinn said...

something wrong dgn banner dan framing ko. Sakit mata memandang. :-D

ah tok said...

ye.. tinggi menara tu!

Related Posts with Thumbnails