Friday, April 16, 2010

POW: The best of Johor


Sempena minggu-minggu terakhir aku di JB, Picture of the Week (POW) akan menampilkan gambar-gambar dengan konsep "The Best of Johor". Dan kalau nak cakap apa yang best kat Johor ni, of course lah bab makan. For a start, I present to you...


Chakoi Bakar di Gerai Ayong, Medan Selera Tepian Tebrau, Johor Bahru

Nampak tak kuah kacang yang so juicy?! Selain daripada chakoi bakar, Gerai Ayong juga menyajikan menu ikan bakar yang sedap-sedap, favorite aku adalah ikan pari. Ada juga disajikan makanan sampingan lain seperti tauhu bakar dan kerang rebus. Minumam yang istimewa pulak kat Gerai Ayong ni ialah ais jelly. A must try!

(picture taken using BlackBerry Bold 9700)


4 comments:

fara.am said...

silap gambar ler .. best of johor patutnyer gambo aku huhuhuhu

edrina said...

betul lah..kat johor food sedap2 lah.. erk esp tom yam kung feveret aku tu ekekekke

The Rambler said...

fara kekekekeke

mofaaz said...

last feb gie johor makan ayam penyet..org johor kata tue a must try tul ker??

Related Posts with Thumbnails