Monday, October 19, 2009

Twitter je laa...


Alasan-alasan:
1. Tok penghulu aka bapak ayam (aku tak maksudkan K.J.) pun dah pakai twitter.
2. Aku dah malas nak update blog.
3. Senang je, one liner. It doesn't take someone with A1 in English or BM in SPM to tweet.
4. ..... apa-apa je lah

Ok, kalau aku ada benda nak update, aku update lah. Kalau takde, korang tengok je lah kat twitter feed aku tu my whereabouts and whatabouts.

Bye!


3 comments:

DeLinn said...

bengang tau, twitter ni tokleh nak reply2 hehehehe

deOughtred said...

kau nye twitter yang problem kot, aku reply ok je.

DeLinn said...

apasal nih, semua orang dah malas nak update2 blog nih. whyyyyyyyy la virus berjangkit tu kkekeke

Related Posts with Thumbnails