Tuesday, October 13, 2009

Korang nak update?


Alaaaaaaa nothing interesting happened to me laaa lately. Anyway, since korang nak aku update selain daripada football update, ni aku nak cakap sikit...

Korang nak tau tak? Ini rahsia tau! Syyyy....
Last aku masuk gym, buat exercise was 5 Julai 2009. Aduuuhhh lama siot! Waktu tu kan aku tengah busy nak pindah rumah sewa kat JB ni, so aku pun tertakde mood dah nak turun ke gym kat apartment sewa aku tu. Then, came Ramadhan, tak sempat le nak exercise lepas terawih.

Then, 31 Ogos kan aku pindah rumah sewa. Sekarang ni aku menyewa kat taman, kat landed property. So, takde kemudahan gym. Kalau nak exercise, kena lari keliling taman. Tak pro exercise macam tu, aku rasa. Then, came raya. Perghhh.... apa barang exercise time bulan raya kan? Time bulan raya laaa time nak membatak.

Kesudahannya berat aku naik 3-4kg, now 61kg. Perghhhh berat siot!
Dan, hari ni aku start enrol kat fitness club dekat dengan office aku. Ada induction program dengan trainer. Jangan laaa dia suruh aku buat yang susah-susah. Kalau trainer tu macam best, aku ingat nak amik dia for 10 sessions ke tengok laa macam mana.

Biar badan aku jadi macam wide receiver atau cornerback american football ke lantak laaa.... janji tak B.B. ekekekek B.B. tu Bouncing Boobs. Wakakaka...

Ok, kena focus mind nak masuk gym ni. Bye!


4 comments:

Anonymous said...

deo,

kat jb ada fitness first ?

Anonymous said...

deo,

kat jb ada fitness first ?

-puding_melo-
(sorry tadi x letak nama)

deOughtred said...

JB takde fitness first. Yg top is Clark Hatch

DeLinn said...

hiks!

Related Posts with Thumbnails